De Inktpot 2.1

Utrecht en fietsen. In De Inktpot 2.1 staat het alledaagse ‘Hollandse’ fietsen centraal: fietsen naar het werk en voor de ontspanning, met z'n allen op de fiets, samen op één fiets, fietsen door rood en op de stoep, fietsendiefstal, kinderzitjes, bakfiets­moeders, de oceaan van fietsen bij het station, waterfietsen, bamboefietsen, wees­fietsen, luchtfietsen: alles komt voorbij.

Dit tweede digitale nummer is nog uitgebreider dan nummer 2.0: méér pagina's (maar liefst 72!) en méér tekenaars: het bevat werk van Albo Helm, Niels Bongers, Niels de Hoog, Ronald van der Heide, Milou van Montfort, Arianne Notenboom, Tom Eyzenbach, Roland Sohier, Joshua Peeters, É (André Slob), Tobi Dahmen, Manon Bijkerk, Doeke van Nuil, Brigida Almeida, Vera van Groos, Ype Driessen, en Jessy Rietdijk.

Enkele pagina's uit De Inktpot 2.1 (klik voor een grotere versie)

Bestellen

Voor slechts € 3,- kun je De Inktpot 2.1 als PDF toegestuurd krijgen via WeTransfer. Bestel deze uitgave bij het virtuele Inktpotwarenhuis.

Filmpje!

Het nummer ‘Centaur’ dat het trio BloedGrijs speelde bij de ‘ontvangst’ ter gelegenheid van de tentoonstelling ‘Vélodroom’, valt nog steeds gratis te beluisteren & bekijken (animatie van Niels Bongers en Peter Westerhof) op YouTube.

op